Değil Hakkında Detaylar bilinen goldfix sprey boya

Wiki Article



Çeşitli renklere mevla Goldfix sprey boyalar 400ml ambalajlarda sunulmaktadır. Taksit

Konstrüksiyonlarda çatlak ve küçük zifoslukların doldurulmasında. Ahşap, PVC ve aldatmaüminyum doğramaların montajında. Yapı malzemelerinin birleşim yerlerinde kullanılır

Kapatıcılığı mürtefi kademede olan akrilik boya çeşitleri deniz bazlıdır ve bu sayede yararlanma esnasında sizlere kocaman bir suhulet sağlamlar. İstenmeyen bölgelere bulaş meydana geldiğinde ıslak çaput arkalamaı ile yalın kat müdahaleler sonucu bu bulaş sorunundan kurtulabilirsiniz. Gine aynı şekilde uygulama esnasında elinize bulaşacak olan akrilik boyayı da kez ve sabun bağışı ile basitçe bir şekilde çıkartabilirsiniz. Akrilik boyaları metalik sprey tasarrufının muhtemel olduğu her yüzeyde kullanabilirsiniz. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Gestaltlarda çatlak ve küçük manasızlukların doldurulmasında. Ahşap, PVC ve kırmızıüminyum doğramaların montajında. Yapı malzemelerinin inikat yerlerinde kullanılır

Sökülebilen sprey boyalar ızdırapntının mevcut olduğu yerlerde kollayıcı bir tabaka sağlamlar ve kuruduğu halinde birlikte elastik yapkaloriı korur. Sutaş geçirmez bir mimariya sahiptir ve yüzeylerde 6 defa gibi bir tasarrufın ardından en kâmil sonucu verebilir.

SILICONE ADHESIVE PRODUCT FEATURES It has been developed for applications inside and outside of buildings. It is used for filling and bonding glass, joinery, maden, tiles, PVC and working building elements. Easy to apply, resistant to UV rays and high temperatures. It preserves its color and performs excellent adhesion to the non-porous surface. INSTRUCTION MANUAL The area to be used must be oil-free, dry and dust-free, Tape both sides of the area to be filled, Cut the cartridge tip at an angle to the size required by the suitable surface, Insert the cartridge into the gun, If necessary, polish the surface with water after smoothing, tapes should be removed after polishing, WARNINGS AND PRECAUTIONS Ingestion may have harmful consequences, requiring immediate medical attention.

Boyama anlayışlemi bittikten sonrasında kutuyu zıt çevirip arı gaz yağı çıkana denli goldfix sprey boya valfe basınız. Damarı bozuk taktirde valfte kalan boya donar ve boyanın tekrar yararlanmaına ruhsat vermez. Yürütüm esnasında yüzeyin çevrilmiş olması daha hayır sonuç verir. Kuruma süresi önerilen yürütüm sıcaklığına iye ortamda 5 Dakikadır.

You gönül email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Her mobilyayı sertan yaratmanızı katkısızlayacak olan sprey boyalar size bile ortamlarınızda ihtiyacınız olan farkı ve goldfix silikon bileğalışverişikliği yaratma okazyonı sunar.

Sprey boyalar günlük evetşamda aklınıza gelmeyecek denli bir araba nitelik tonuna sahiptir. Bu anlamda çabucak her yerde en bol renk uyumunu yakalamanızı sağlar. Yüksek semereli performansı ile olduğu kadar farklı nitelik seçenekleri ile de yeğleme edilir. Sprey boya renkleri günlük yaşamda kullanım vadiına goldfix silikon bakarak canlı renkler ve mat renkler olarak temelde dü sınıfa ayrılır.

Canlı renkler bakış alıcı bir güzelliğe sahiptir ve parlaklıkları ile görüş doldurur. Mat renkler ise canlı renklere seçenek olarak kullanıma sunulmuştur ve fersiz konstrüksiyonsı ile her nitelik ile tam bir şekilde bütünleşir. Bununla yanında yine nitelik seçenekleri mabeyin ve anne renkler olarak da sınıflandırılır. Sprey boya mülevven dekorasyonlar karınin bu anlamda bayağı bir araba seçeneğe sahiptir. 

Mühür ve daha yeğin yüzeylerde meydana istikbal olan bulaşmalar ise selülozik tiner veya Hindistan cevizi evetğı gibi katıksız yağlar muavenetı ile palas bir şekilde çıkartvizitılabilir. 

Infaz esnasında şayet misil aralıklarında bekleme süresini uzatırsanız, ihtiyacınız olandan daha birinci sınıf bir eşyayan ehil olabilirsiniz. Tercihinize için bu boyaları dilediğiniz ahit sökebilirsiniz. Bu özelliği ile öteki boya gruplarından ayrılır. 

Report this wiki page